(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävän kuvaus

Roihuvuoren seniorikeskuksen filosofiana on yhteisöllisyys, asukaslähtöisyys ja työntekijöiden itseohjautuvuus sekä valmentava johtaminen.

Huvikumpu on 18 asukkaan ryhmäkoti, työpaikkamme on asukkaiden kotona. Asukkaat ovat pääsääntöisesti liikunta- ja toimintarajoitteisia. Toimintatapamme on voimavarakeskeinen ja osallistava ja perustuu vahvasti kinestetiikan periaatteisiin. Meille on tärkeää, että jokainen asukas saa kokea olevansa merkityksellinen. Kohtaamme heidät kunnioittavasti ja huomioimme kaikkien tarpeet yksilöllisesti. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään elämää toteuttaen heidän toiveitaan ja unelmiaan.

Sairaanhoitajana toimit ryhmäkodin ja oman tiimisi hoitotyön asiantuntijana. Sairaanhoitajat vastaavat hoitotyön laadusta ja tukevat hoitajia vastuuhoitajuudessa.

Toivomme sinulta itsenäistä ja reipasta otetta työssäsi. Olet motivoitunut vanhustyöhön ja sen kehittämiseen. Olet ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä.
Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen tiimiimme.Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen vanhustyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Satu Haaranen-Vepsäläinen p. 09 310 60738 tai 040-334 2102

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi