(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelujen Kalasataman mielialahäiriöpoliklinikalle ajalle 19.10.2020-31.1.2021. Työsuhteen jatkuminen on mahdollista. Sairaanhoitaja toimii potilaan vastuutyöntekijänä tehden itsenäistä vastaanottotyötä osana potilaan moniammatillista hoitotiimiä.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja kykyä toimia joustavasti ja ratkaisukeskeisesti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi tehtävä edellyttää näyttöön perustuvan hoitotyön taitoja sekä halukkuutta ja valmiutta kehittää potilaan hoitoa ja omaa osaamistaan.

Tarjoamme Sinulle kehittymismyönteisen, moniammatillisen työryhmän tuen. Työryhmällä on työnohjaus. Perehdytämme työtehtävään hyvin ja koulutamme henkilökuntaamme.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Elina Kallio, 050 402 2589, elina.p.kallio@hel.fi Ylihoitaja Tiina Lämsä, 050 592 1214, tiina.lamsa@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi