(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme riippuvuussairauksista ja haittoja vähentävästä työotteesta kiinnostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Auroran päiväkeskukseen toteuttamaan holistisella otteella ja osana työryhmää sairaanhoitoa, korvaushoitoa ja soveltuvin osin yhteisöhoitoa.

Työtehtäviisi sisältyy korvaushoidon ja muun lääkehoidon toteuttamisen lisäksi infektio- ja päihdelääkärien kanssa toimimista, ryhmien ohjausta, yksilötyötä, työparityötä ja osallistumista moniammatillisiin verkostoihin potilaan parhaaksi.
Etsimme joukkoon sopivaa yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista työntekijää, joka on kiinnostunut haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkuvan kehittämisestä. Kuluvan kauden painotukset ovat työhön perehdyttäminen, koteihin vietävät palvelut, omahoitajuuden sisältö sekä ikäsensitiivisyys tässä päiväkeskuksessa.
Helsingin päihdepalveluissa toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Päiväkeskus sijaitsee julkisen liikenteen solmukohdassa Länsi-Pasilassa Auroran sairaala-alueen reunalla ja palvelee viikon jokaisena päivänä potilaita, joilla päihde- ja elämänhallinnan ongelmat yhdistyvät HIV-infektiohoidon tarpeeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut: esimerkiksi työmatkaseteleitä, työpisteessä yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ja työssä kehittymistä tukevaa koulutusta. Tarvittaessa on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aiempi kokemus päihdetyöstä tai psykiatriasta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiina Vilppolahti, HIV-positiivisten palvelukeskuksen osastonhoitaja (09 310 24609) / tiina.vilppolahti@hel.fi Jalmiina Nummelin, Päihdepalvelujen ylihoitaja (09 310 65742)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi