(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Töölön seniorikeskuksen lyhytaikaisyksikkö Palmuun vanhustyöhön sitoutunutta, aktiivista ja kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa.

Palmussa on 11 asiakaspaikkaa. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana tiimissä, tukien ja ohjaten muita hoitajia heidän tehtävissään. Työssäsi korostuvat yhteistyö omaisten ja läheisten kanssa, asiakkaan terveydentilan sekä lääkehoidon seuranta ja toteutus. Lisäksi työtehtäviin sisältyy kliinisen hoitoytön ohessa opiskelijoiden ohjausta. Käytössämme on Effica-ja Pegasos- asiakastietojärjestelmät. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Arvostamme aiempaa työkokemusta kotihoidossa tai kotona asumista tukevissa toiminnoissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Marjo Kytö p. 050 402 6061, marjo.r.kyto@hel.fi Osastonhoitaja Liisa Ristioja p. 050 344 4572, liisa.ristioja@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi