(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Asumisen tuen Auroran avohoitovalmennukseen. Tehtävä täytetään 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Auroran avohoitovalmennus on 56-paikkainen tuetun asumisen yksikkö, joka tarjoaa hoidollista asumiskuntoutusta mielenterveyskuntoutujille.

Yksikkö valmentaa asukkaitaan selviytymään sairautensa oireiden kanssa, hoitamaan itse terveyttään ja selviytymään jokapäiväisissä arkitehtävissä ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Kuntoutuksen pohjana toimii yhdessä laadittu toipumissuunnitelma.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä, johon kuuluu mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaaja, osastosihteeri ja osa-aikainen lääkäri. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden terveyden edistäminen ja tukeminen. Lisäksi kannustat ja tuet asiakkaita mielekkääseen arkeen ja elämään.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Sairaanhoitajan työtä tukevat lähiesihenkilö ja kollegat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen mielenterveystyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

aoh Tarja Palkeinen ajalla 20.7-24.7 p. 040 3346826, oh Netta Luoto ajalla 27.7.-7.8. p. 040 3340189

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi