(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa Kontulan seniorikeskukseen 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perustehtävänämme on huolehtia, että asukkaamme voivat elää ja asua turvallisesti, kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi ja että he voivat ylläpitää sosiaalista vuorovaikutusta sekä osallistua mielekkääseen, hyvinvointia ja toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Sairaanhoitajan toimi on osastolla 3, ryhmäkoti Vanamossa. Vanamo on 14 muistisairaan asukkaan koti.
Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä tehden yhteistyötä lääkärin, lähihoitajien ja terapeuttien kanssa. Toimit tiimissä hoitotyön asiantuntijana ja tehtäviisi kuuluu asukkaiden hoidon arviointi, suunnittelu ja toteutus.

Toivomme että olet oma-aloitteiden, pitkäpinnainen ja huumorintajuinen. Toivomme sinulta reipasta otetta työhösi ja että olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uutta.

Kontulan seniorikeskus on moderni palvelukeskus, jossa on viihtyisät ja ergonomiset tilat. Käytössäsi on kuntosali, uima-allasosasto ja kaikki Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut esim. työsuhdematkalippu, työsuhdeasuntoja sekä alennuksia liikunta-ja kulttuuritarjonnasta. Tule iloiseen joukkoomme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Päivi Pouttu, paivi.pouttu@hel.fi p. 050 431 2457

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kontulan-seniorikeskus