(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin Psykiatria- ja päihdepalveluiden Asumisen tuen - yksikössä avautuu uusi sairaanhoitajan toimi. Sairaanhoitaja työskentelee pääsääntöisesti virka aikana mutta työaikaa kohdennetaan tarvittaessa klo 7.00-20.00 välille asiakastarpeen mukaisesti.

Sairaanhoitaja työskentelee asunnottomien, tuettuun asumiseen jonottavien, henkilöiden parissa. Työtä tehdään jalkautuvasti kadulla ja matalan kynnyksen palvelupisteissä. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden psyykkisen ja somaattisen kunnon arvioiminen, pienet hoitotoimenpiteet sekä ohjaaminen palveluiden piiriin. Sairaanhoitaja työskentelee osana asunnottomien asiakkaiden moniammatillista työryhmää.

Sairaanhoitaja on muiden työntekijöiden konsultoitavissa ja tarvittaessa sosiaalialan työntekijöiden työparina. Työtehtäviin kuuluu tiivis verkostoyhteistyö eri toimijoiden kanssa.

Sairaanhoitaja kehittää kadulla, asunnottomien henkilöiden parissa, tehtävää työtä yhdessä moniammatillisen työryhmän sekä verkostoyhteistyökumppaneiden kanssa.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. monipuolista ammattia tukevaa koulutusta, työsuhdematkalippuedun ja tarvittaessa mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä jalkautuvan ja liikkuvan kehittämiseen sekä uusien työmallien rakentamiseen ja käyttöönottamiseen.

Luemme eduksi:
Arvostamme aiempaa työkokemusta psykiatria- ja päihdealalta sekä laajaa sosiaali ja terveystoimialan palveluiden tuntemusta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ja tuntemuksen haittoja vähentävästä työstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Elli Peltola, p. 040 334 6209 Asumisen tuen päällikkö vs. Satu Tuomainen, p. 050 547 7622

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi