(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Kotihoito Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Etsimme nyt kotihoitoon

SAIRAANHOITAJAA kesätöihin Helsinkiin yhteistyökumppanimme toimipisteeseen. Työt voisi aloittaa heti ja työt jatkuu elo -tai syyskuun loppuun, riippuen kohteesta.

Tehtävääsi kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa ja asukkaiden sairaustilojen arviointia. Tuet lähihoitajatiimiä hoitotyössä ja teet yhteistyötä lääkärin kanssa .Kotihoito tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 2-vuorotyötä, kuitenkin päivävuoroon painottuvaa.

Edellytämme sinulta suoritettua sairaanhoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Työssä ajokortti olisi etu. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, omatoiminen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja vaihtelevan työn. Mehiläisessä arvostetaan sekä asukkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia. Palkkaus on kannustava!

Innostuitko? Tehtävään kannattaa hakea pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijän heti sopivan löydyttyä. Haku päättyy 30.6.2020. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Palvelukoordinaattori Laura Ridell
laura.ridell@mehilainen.fi
040 186 5053

Palvelukoordinaattori Anna Inkinen
anna.inkinen@mehilainen.fi
040 617 5875