(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Haemme SAIRAANHOITAJAA kesälomasijaisuuteen ajalle 1.7.-30.8. Nousiaisiin palvelukotiin työskentelemään yhteistyökumppanimme toimipisteessä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, muutamia vuoroja saattaa osua viikonlopulle. Työssä tarvitaan lääkeluvat sekä i.v.-osaaminen. Kauttamme on mahdollista myös suorittaa nämä. Palkkaus on kannustava ja työhön kuuluu hoitotyön suunnittelua, lääkehoidon toteutusta, hoitotoimenpiteitä ja muita sairaanhoitajan tehtäviä.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaille. Töissä viihtyy henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky, hyvät kliiniset taidot sekä valmius heittäytyä erilaisiin työtehtäviin.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Kauttamme on mahdollista työskennellä myöhemmin myös muissa kohteissamme.

Tarjoamme luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

Innostuitko? Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Palvelukoordinaattori Petra Malin
petra.malin@mehilainen.fi
p. 040 161 6635