(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Tehtävän kuvaus

Hei, Sinä muistisairaiden hoitotyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut sairaanhoitaja.

Työsuhde alkaa 29.6.2020 tai sopimuksen mukaan kesän aikana. Toimimme 1.4.2020 avatuissa uusissa tiloissa Kontulan seniorikeskuksessa. Työpisteesi tulee olemaan Vadelma ryhmäkoti, jossa on 14 asukaspaikkaa.

Sairaanhoitajana pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista hoitotyötä, jossa voit hyödyntää kykyjäsi ja syventää osaamistasi. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajan tukena asukkaiden hoidossa. Työhösi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen laadukkaan elämän suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa.

Tarjoamme työsi tueksi moniammatillisen osaavan joukon vanhustyön ammattilaisia. Kehitämme tiimissämme itseohjautuvuutta, jossa otamme vastuuta omasta ja yhteisestä työstä. Meillä on käytössämme yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Olemme perehtyneet kinestetiikkaan ja käytämme sitä yhä enemmän asukkaiden avustustilanteissa.

Odotamme sinulta joustavuutta, muutosmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimihenkisyyttä. Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa, vaan pidämme tärkeänä hakijan asennetta, halua oppia uutta sekä sitoutumista työhön!

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.
Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Pirjo Myllymäki puh. 040 334 5343 pirjo.myllymaki@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi