(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Psykoosipalveluihin, Laakson Psykoosipoliklinikalle avokuntoutustyöryhmään.

Avokuntoutustyöryhmä tarjoaa hoitoa ja kuntoutusta potilaille, jotka pääsääntöisesti ovat alle 30 vuotiaita ensimmäistä kertaa psykoosiin sairastuneita, ovat toipumassa psykoosisairaudesta ja /tai tarvitsevat seurantaa psykoosisairauden hoidossa.

Psykoosipotilaat ovat paljon palveluita tarvitsevia huolenpito ja yhteistyöasiakkaita. Teemme tiivistä yhteistyötä Lännen terveys-ja hyvinvointikeskuksen eri toimijoiden kanssa.

Hoito psykoosipoliklinikalla toteutuu moniammatillisesti. Jokaiselle potilaalle nimetään sairaanhoitaja vastuutyöntekijäksi. Sairaanhoitajana tehtäväsi on vastata potilaan hoitosuunnitelman toteutumisesta ja hoidon edistymisestä. Tämä edellyttää aktiivista työotetta. Työskentelymuodot ovat monimuotoisia ja joustavia. Teet tiiivistä yhteistyötä potilaan perheen ja verkoston kanssa sekä vertaisohjaajien ja kolmannen sektorin kanssa. Työtä tehdään myös liikkuen ja jalkautuen.

Psykiatria- ja päihdepalveluissa on viitekehyksenä toipumisorjentaario, mikä tarkoittaa, että painotamme kuntoutuksessa potilaan omia voimavaroja, osallisuutta, elämän merkitykselliseksi kokemista sekä toiveikkuuden ylläpitämistä. Kuunetelemme potilasta ja otamme huomioon hänen omat mielipiteensä.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Työkokemus työskentelystä psykoosipotilaiden kanssa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylihoitaja Kati Sinivuori, 040 637 5227, kati.sinivuori@hel.fi ajalla 25.5-31.5 osastonhoitaja Kirsti Inkeroinen-Kalliokoski, 050 303 2353, kirsti.inkeroinen-kalliokoski@hel.fi ajalla 1.-8.6.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi