(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Siuntion kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Siuntion kunta kutsuu joukkoonsa luotettavaa ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa! Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen terveyskeskuksemme 20-paikkaisella vuodeosastolla, jossa pääset työskentelemään osana motivoitunutta sekä ammattitaitoista joukkoa.

Sairaanhoitajana työhösi kuuluu mm. hoitotyön suunnittelu ja sen vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus sekä erilaiset hoitotoimenpiteet ja tutkimukset. Toimit oman tiimisi vetäjänä, ja saat tehdä itsenäistä sekä vastuullista työtä. Työ on kolmivuorotyötä.

Työpisteesi eli Siuntion terveyskeskus sijaitsee kunnan keskustassa lähellä kaikki palveluita. Sopivan kokoisessa työyhteisössä tutustut helposti uusiin ihmisiin ja pääset vaikuttamaan asioihin konkreettisesti osana tiivistä työyhteisöä.

Työnantajana tarjoamme sinulle laajan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan huomioimaan työvuorosuunnittelussa työntekijän yksilölliset tarpeet. Kaksikielisessä työyhteisössä saat myös oivan mahdollisuuden kehittää omaa kielitaitoasi.

Pätevyysvaatimuksen perustana on laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (599/1994). Muodollisen kelpoisuuden lisäksi toivomme sinulta yksilövastuuteen nojaavaa työotetta sekä luovaa asennetta.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § edellyttämä rokotussuoja. Lisäksi tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Kunnan työntekijänä saat myös käyttöösi kulttuuri- ja liikuntaedun sekä hyvät työterveyspalvelut. Toimessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.