(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme sairaanhoitaja, joka tuntee kuntoutumista edistävän hoitotyön omakseen ja haluaa kehittää ikääntyneiden hoitoon liittyviä käytäntöjä kanssamme.

Syystien monipuolisessa palvelukeskuksessa odotamme sinulta sitoutumista työhön, asiakaslähtöisyyttä, vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä. Arvostamme muistisairaiden hoitotyöhön sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää ammattitaitoa. Valitulta odotamme kykyä työskennellä asiakaskeskeisessä ja moniammatillisessa työyhteisössä, luovuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Työ sisältää tiivistä yhteistyötä moniammatillisen tiimin, muun verkoston sekä omaisten kanssa. Toimintamme pohjautuu yhteisöllisyyteen. Tämä näkyy meillä esimerkiksi yhteisinä ruokailuhetkinä ja monenlaisena yhteisenä tekemisenä asukkaiden ja henkilökunnan kesken. Suunnittelemme työvuorot yhteisöllisesti.

Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja haastavaa. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisen hoitotyön suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asukkaan, hänen läheistensä ja tiimin kanssa. Yksikössä työskennellään pienissä tiimeissä. Olet tiimisi asiantuntija ja tuki muulle henkilökunnalle. Tuet hoitajia vastuuhoitajuudessa. Käytössämme ovat Effica- Pegasos-, Navitas- ja RAI-tietojärjestelmät. Keväällä 2021 siirrymme käyttämään Apotti tietojärjestelmää. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-, ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Työsuhde on vakinainen toimi Syystien monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikössä Tammikoti. Arviointi- ja kuntoutusyksikössä arvioidaan kuntoutujien kotona pärjäämistä moniammatillisessa tiimissä, ja pyritään mahdollistamaan asiakkaan kotiutuminen. Yksikössä on myös 4 päihdekuntouttajien paikkaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anne Kaivos anne.kaivos@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi