(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Tehtävän kuvaus

Hei Sairaanhoitaja! Tule tekemään innostavaa ja asukkaan voimavarat huomioivaa työtä kanssamme tänne Itä-Helsingin Laajasaloon.

Laajasalon palvelutalossa työskentelee moniammatillinen 22 hoitotyön ammattilaisen porukka, mikä vastaa 30 asukkaan mielekkään elämän ja hyvinvoinnin toteutumisesta kahdessa eri yksikössä. Meillä kaiken toiminnan lähtökohtana ovat asukkaat ja heidän muodostamansa yhteisö. Asukkaamme tarvitsevat arjessaan runsaasti apua perustoiminnoissa tai selkeää johdonmukaista ohjausta.

Yksiköihimme, Aallottareen ja Merivuokkoon, muutetaan pääasiassa alle 65- vuotiaana. Asukkaillamme on päihde, - mielenterveys ja/ tai neurologisista syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita. Merivuokossa asuu 15 asukasta, joilla on enemmän fyysisiä rajoitteita ja Aallottaren asukkaat liikkuvat itsenäisesti. Toimintatapamme on voimavarakeskeinen, osallistava ja perustuu vahvasti kinestetiikan periaatteisiin. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään, toimivaa arkea ja juhlaa!

Työyhteisömme panostaa turvalliseen ja avoimeen vuorovaikutukseen, yhteisöllisyyteen sekä itseohjautuvuuteen. Meille kaikkien hyvinvointi on tärkeää. Meillä sairaanhoitaja vastaa asukkaitten perushoidon lisäksi asukkaiden terveyden edistämisestä sekä sairauksien hoidosta moniammatillisessa tiimissä. Lääkehoito, lääkäriyhteistyö ja muiden työntekijöiden perehdytys, ohjaus ja opastaminen kuuluvat niin ikään sairaanhoitajan vastuualueisiin. Toimintamme on laadukasta ja näyttöön perustuvaa hoitotyötä.

Työ on kolmivuorotyötä painottuen kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen tai Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anneli Noroma, P. 0403361258

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi