(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme nyt kotihoitoon

SAIRAANHOITAJAA kesätöihin 1.5.-30.9.2020 Tampereen lähialueelle yhteistyökumppanimme toimipisteeseen.

Tehtävääsi kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa ja asukkaiden sairaustilojen arviointia. Kotihoito tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on 2-vuorotyötä.

Edellytämme sinulta suoritettua sairaanhoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Työssä tarvitset ajokorttia. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, omatoiminen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja vaihtelevan työn. Mehiläisessä arvostetaan sekä asukkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia. Palkkaus on kannustava keikkaluonteisessa työssä.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 22.4.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tekijöitä heti sopivien löydyttyä. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostia, sillä joskus viestit päätyvät sinne.

Palvelukoordinaattori Laura Ridell
laura.ridell@mehilainen.fi
040 186 5053