(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen Roihuvuoren seniorikeskukseen ryhmäkoti Ronjaan.

Meillä asuu 23 psyykkisen sairaushistorian omaavaa ikääntyvää henkilöä ja kissa. Lisäksi toimintamme piiriin kuuluu neljä tukiasuntoa ja yhteistyötä kotihoidon kanssa. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta psyykkisesti oireilevien vanhusten hoitotyöhön. Arvostamme työtovereissamme erityisesti ahkeruutta, joustavuutta, ennakkoluulottomuutta, luovuutta ja tiimityötaitoja.

Tiimimme toimii itseohjautuvasti, mikä tarkoittaa vastuunottoa omasta ja yhteisestä työstä ja sitä, että ensisijainen tuki löytyy työtoverilta. Itseohjautuvuus edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittyä omassa työssä. Toivomme, että teet työsi tosissaan, mutta et ole tosikko. Työntekijöistä koostuva tiimi vastaa myös rekrytoinnista. Työvuorosi suunnittelet itse, yhteisymmärryksessä kollegojen kanssa. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Tärkeä osa työtämme on asukkaiden kanssa yhdessä tekeminen ja arjen elävöittäminen. Keskeisiä arvojamme ovat ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys. Asioita tehdään paljon yhdessä myös ryhmäkodin ja talon ulkopuolella. Työskentelemme asukkaiden kotona ja toimimme sen mukaisesti yksilöllisesti kunkin asukkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja teet yhteistyötä mm. lääkärin ja apteekin kanssa. Työhösi kuuluu sairaanhoidon ja perushoidon lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä kuten ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista. Työ on kolmivuorotyötä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Vastuullisuutta, kuntouttavaa työotetta, hoitotyön osaamista sekä innostunutta asennetta työhön ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Raija Elf, 09 310 60748, raija.elf@hel.fi ja Ronjan rekrytiimi 09 310 60736,

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/roihuvuoren-seniorikeskus/asuminen/ryhmakodit