(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Etsimme nyt kotihoitoomme

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi (syksyyn asti). Tehtävääsi kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa ja asukkaiden sairaustilojen arviointia. Kotihoitomme tarjoaa kotihoitoa elämänkaaren eri vaiheisiin, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työpaikkamme on savuton.

Edellytämme sinulta suoritettua sairaanhoitajan tutkintoa. Aikaisempi työkokemus kotihoidossa katsotaan eduksesi. Toivomme, että koet kotihoidon monipuoliset työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis, omatoiminen sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mehiläisessä arvostetaan sekä asukkaiden, että työntekijöiden hyvinvointia, sekä tuetaan työntekijöitä myönteiseen urakehitykseen. Tarjoamme lisäksi mm. toimivan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa työyhteisöömme! Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla.

Palveluasiamies Katja Niemelä
puh. 044 7002679