(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koskelan seniorikeskukseen yksikkö F2. Yksikkö F2 on 20-paikkainen ruotsinkielinen muistisairaiden hoivayksikkö.

Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä painottaen aamu- ja iltavuoroihin. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Päivittäiskirjaamisessa käytössä on Effica -potilastietojärjestelmä sekä RAI -järjestelmä. Syksyllä 2020 otamme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän. Vakinainen henkilökuntamme osallistuu Kinestetiikka-koulutuksiin.

Sairaanhoitajat tehtävät: toimii hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana, suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa, tekee hoidontarpeen määrittelyä, toimii asiakkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa, vastaa lääkehoidon toteuttamisesta, tukee ja ohjaa vastuuhoitajia työssä sekä vastaa osaston toiminnasta iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä monialaisessa ryhmässä, mutta tarvittaessa kykyä myös itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on aito kiinnostus asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonna 2021. Muutto uusiin tiloihin on vuoden 2023 lopussa
Tehtävässä voi aloittaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä sekä kuntoutumista edistävästä hoitotyöstä. Hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista ruotsin kielen taitoa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Marja Forsman, marja.forsman@hel.fi, puh. 09-31051983