(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Sinustako meille kesäsijainen vastaanottokeskusten terveydenhuoltoon?


Luonassa toimii kaksi vastaanottokeskusta pääkaupunkiseudulla, joissa työskentee eri ammattiryhmien edustajia moniammatillisesti turvapaikanhakijoiden hyväksi. Sairaanhoitajana tai terveydenhoitajana pääset työskentelemään vaihtelevien ja haastavien terveydenhuollon työtehtävien parissa osana osaavaa kollegajoukkoa.

Tärkein tehtäväsi sairaanhoitajana on tarjota terveydenhoidollinen asiantuntemuksesi asukkaidemme käyttöön. Tehtäviisi kuuluvat mm. hoidon tarpeen arviointi, akuutti ensiapu ja -hoito, turvapaikanhakijoiden alkutarkastukset, ohjaus ja neuvonta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Lisäksi ohjaat turvapaikanhakijoita myös oikean hoidon äärelle sekä teet seurantaa.

Kiinnostuitko? Jos olet sairaan- / terveydenhoitaja tai suorittanut vähintään 80% sairaanhoitajan opinnoista, olet juuri etsimämme henkilö!

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Mikäli kiinnostuit joistakin edellä mainituista mahdollisuuksista, haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 15.3. Haastattelemme ja teemme päätöksiä jo hakuajalla, heti sopivan kandidaatin löytyessä, joten hae pian! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Anna-Kaisa Harju gsm 050 468 5833

Tsekkaa myös uudistetut henkilöstöetumme! https://www.luona.fi/app/uploads/luonan-henkilostoedut-2019.pdf