(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Jakomäen kotihoitoon sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimimme sairaanhoidollista osaamista. Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä kolme sairaanhoitajaa, joiden kesken alueen kadut on jaettu ja uusi sairaanhoitaja tulee saamaan myös oman vastuualueen ja kokeneiden ja mukavien kollegojen tuen. Sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaidemme hoitoa yhdessä vastuuhoitajan ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Työ on pääosin päivätyötä arkisin, mutta halutessasi voit tehdä silloin tällöin ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Asiakkaamme asuvat Jakomäessä, Heikinlaaksossa, Alppikylässä ja Suurmetsässä. Toimistomme sijaitsee Jakomäessä, joka on hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Kehä kolmosen sekä Lahden ja Porvoon moottoriteiden läheisyydessä. Välimatkat asiakkaiden luo eivät ole kovin pitkiä ja käytössämme on tällä hetkellä kolme autoa, polkupyöriä sekä sähköpyörä. Olet tervetullut reippaaseen ja mukavaan joukkoomme. Perehdytämme sinut hyvin sekä työhön että alueeseen.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme sinulta kykyä ja halua työskennellä moniammatillisessa työryhmässä sekä yksin asiakkaan kotona.

Luemme eduksi ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Työnantaja maksaa kilometrikorvaukset asiakaskohteiden välisistä matkoista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

kotihoidon ohjaaja Marja Takussaari, p 09 310 58571

Lisätietoa

www.hel.fi/toihinkotihoitoon