(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme vastaavaa sairaanhoitaja vakituiseen toimeen Riistavuoren Seniorikeskuksen ryhmäkoti Tupasvillaan. Työsuhde alkaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Ryhmäkodissa asuu yhteensä 26 asukasta. Asukkailla on eriasteisia toimintakyvyn ongelmia, muistisairauksia tai neurologisia haasteita.

Vastaavana sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu kokonaisvaltaisen hoitotyön lisäksi asukkaan toimintakykyä tukevan työotteen varmistaminen moniammatillisessa työyhteisössä. Työyhteisön hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittäminen, arvioiminen ja ylläpitäminen yhteisten periaatteiden mukaisesti hoitotyön arjessa, ovat niin ikään vastaavan sairaanhoitajan tehtäviä.

Vastaavana sairaanhoitajana toimit osastonhoitajan työparina ja tarvittaessa sijaisena. Odotammekin sinulta valmiutta toimia työnantajan edustajan roolissa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä. Arvostamme kiinnostusta ja kokemusta muistisairaiden ikäihmisten hoitotyöstä. Toivomme sinulta reipasta otetta työssäsi sekä paljon hurttia huumoria!

Vastaavan sairaanhoitajan työaika painottuu arkiaamuihin, sisältäen myös jonkin verran ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa palvelussuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi

Jätähän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Tiina Havio ma-pe klo 8-15 p. 09-310 49209

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi