(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako monipuolinen työ sairaanhoitajana ammattitaitoisessa tiimissä? Kivelän ruotsinkielisellä arviointi- ja kuntoutusosastolla sinulla on mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen, työyhteisön tuella. Tule meille töihin!

Osastolla on 20 asiakaspaikkaa, joista puolet on arviointi- ja kuntoutusasiakkaita ja puolet lyhytaikaishoidon asiakkaita.

Arviointi- ja kuntoutusjaksolla asiakkaan kokonaisvaltainen toimintakyky arvioidaan moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti.

Yksikössä työskentelee osastonhoitajan ja apulaisosastonhoitajan lisäksi sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti, sosiaaliohjaaja, osastofarmaseutti ja lääkäri.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä. Työtehtäviin kuuluu tiivistä yhteistyötä kotihoidon, asiakasohjauksen sekä ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen kanssa. Kliinisen hoitotyön lisäksi sairaanhoitaja toteuttaa työssään myös opiskelijoiden ohjausta.

Toivomme sinulta kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä halu oppia ja rohkeutta tarttua toimeen. Työyhteisö arvostaa positiivista asennetta ja aloitteellisuutta.

Kivelän seniorikeskus tarjoaa ikääntyneille asiakkaille arviointia- ja kuntoutustoimintaa, lyhytaikaishoitoa kotona asumisen tukemiseksi sekä ympärivuorokautista hoivaa. Alueella on myös kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä tarjoaa edellä mainittuja palveluita ruotsinkielisille asiakkaille.

Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ja muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyössä tehtävää jaksotyötä. Tehtävässä voi aloittaa 2.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla!

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Ruotsin kielen suullisen taidon
Gerontologisen hoitotyön kokemus

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Britt-Marie Lindfelt puh. 09-31046046 britt-marie.lindfelt@hel.fi Claudia Hellström puh. 09-31046150

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kivelan-seniorikeskus/