(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tehtävän kuvaus

Itäkeskuksen palvelutalo tarjoaa kodin 92 ikäihmiselle ja lisäksi meillä on päivätoiminta sekä palvelukeskustoimintaa. Toiminnassamme on keskeistä arvostava kohtaaminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Toiminnan perustana on asukkaiden omien voimavarojen tukeminen, vastuuhoitajuus, kodinomaisuus sekä yhteisöllisyys.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa, joka työskentelee 50 % ryhmäkoti Voikukassa ja 50 % ryhmäkoti Kehäkukassa. Sairaanhoitajan työ on gerontologista hoitotyötä. Sairaanhoitajan työhön sisältyy asukkaiden hoitotyön ohella asukkaiden, omaisten ja tiimin työntekijöiden tukemista ja neuvontaa sekä lääkehoidon prosessista vastaaminen. Sairaanhoitajana työskentelet ja kehität hoitotyötä moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu muun muassa lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti ja sosiaaliohjaaja.

Hoitotyön kirjaamisessa ja toimintakyvyn arvioinnissa käytetään Effica- ja RAI-järjestelmää. Lisäksi sairaanhoitajat käyttävät Pegasos-järjestelmää.
Vuoden 2020 lokakuussa siirrymme käyttämään Apottia.

Työ on kaksivuorotyötä ja työvuorot painottuvat arkiaamuihin.

Yhteisöllisyys ja toiminnan yhdessä kehittäminen ovat meille merkityksellisiä asioita. Arvostamme itseohjautuvaa työotetta.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön, mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön sekä hyvän perehdytyksen. Lisäksi käytössäsi on Helsingin kaupungin hyvät henkilöstöedut, kuten koulutukset, työsuhdematkalippuedut ja alennuksia liikunnan, kulttuurin ym. harrastusten parissa. Tarvittaessa sinun on mahdollista saada työsuhdeasunto.

Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi. Itäkeskuksen palvelutalon toimintaan voit tutustua internetissä ja Facebookissa.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtaja Armi Hyry puh. 040 3342 131 ark. klo 8-16. Osastonhoitaja Anna-Kaisa Isokangas puh. 040 170 3894 ark. klo 8-16.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/itakeskus-pt/