(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Tehtävän kuvaus

Hei sairaanhoitaja!
Tule luomaan kanssamme uutta yksikköä Itä-Helsingin Laajasaloon. Roihuvuoren palvelutalo muuttaa kevään aikana Laajasaloon Rudolfintielle, jolloin myös uudistamme toimintaamme.

Kaipaamme tiimiimme motivoitunutta ja työstään innostunutta sairaanhoitajaa. Palvelutalon asukkailla on päihde-, mielenterveys- ja/ tai neurologisista syistä johtuvia toimintakyvyn rajoitteita. Olisi hienoa, jos sinulla olisi osaamista näissä asioissa.

Moniammatillinen tiimimme toimii ennakkoluulottomasti ja avoimesti yhteisten pelisääntöjen mukaan, joten odotamme sitä myös sinulta. Sairaanhoitajana vastaat palvelutalossa osaltasi lääkäriyhteistyöstä, lääkehoidon sujuvuudesta ja turvallisuudesta sekä asukkaiden hyvästä hoidosta. Sairaanhoitaja toimii päivittäisessä hoitotyössä, johon sisältyy myös kevyitä kodinhoidollisia tehtäviä.

Roihuvuoren palvelutalossa asuu 30 ihmistä, jotka tarvitsevat elämässään apua perustoiminnoissa tai sinnikästä, johdonmukaista ohjausta. Asukkaat muuttavat palvelutaloon pääasiassa alle 65-vuotiaana. Meille on tärkeää, että jokainen kokee olevansa merkityksellinen ja että kaikille löytyisi jotain itselleen sopivaa tekemistä. Toimintatapamme on voimavarakeskeinen, osallistava ja perustuu vahvasti kinestetiikan periaatteisiin. Haluamme tarjota asukkaillemme heidän näköistään, toimivaa arkea ja juhlaa! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Tehtävässä voi aloittaa helmikuussa 2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Anneli Noroma, anneli.noroma@hel.fi, 040 336 1258 ja Outi Äijälä, 040 678 8947.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi