(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme Espoon keskuksen vastaanottotoimintaan, Samarian terveysasemalle kahta sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Espoossa Samarian terveyasemalla on tehty töitä tosissaan terveyskeskuksen toiminnan parantamiseksi. Jo päättyneen terveysasemapilotin myötä pääset koko henkilökunnan kanssa vaikuttamaan asiakaslähtöiseen ja hoitajapainotteiseen terveysaseman toimintaan.
Meillä on panostettu toiminnan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen usean vuoden ajan hyvillä tuloksilla.


Työpaikan nimi: Samarian terveysasema


Työaika:38.45

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään hyvää tiimityöskentelykykyä sekä paineensietokykyä ja joustavuutta päivystysluonteisessa, hektisessä työssä.
Lisäksi toivomme innokkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Toimenkuvasi on monipuolinen.


Arvostamme:
Aiempaa kokemusta päivystävän sairaanhoitajan työstä, ensiavusta, hoidontarpeen arvioinnista, pitkäaikaisvastaanotosta ja puhelinpalvelusta.
Lisäksi toivomme hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen-, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla.