(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin Psykiatria- ja päihdepalvelut kehittää matalan kynnyksen mielenterveyspalveluita.

Käynnistimme Mielenterveyspalvelupiste Miepin marraskuussa 2019 Myllypuron terveysasemalla. Mieppi on nuorille ja aikuisille suunnattua maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa, yhtenä tavoitteena ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä.

Palveluun hakeudutaan alussa sähköisellä ajanvarauksella tai jättämällä sähköinen yhteydenottopyyntö. Palvelu on täysin uudenlainen Helsingissä ja sitä tullaan kehittämään käyttäjälähtöisesti toiminnan alkamisen jälkeen. Tulemme kehittämään esimerkiksi sähköisiä palveluja osaksi Miepin palveluvalikoimaa.

Haemme nyt mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Mieppiin. Mieppi sijoittuu psykiatria- ja päihdepalveluissa Ensilinjan palveluihin. Pisteessä työskentelee neljä sairaanhoitajaa ja kaksi psykologia.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.

Luemme eduksi:

Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemus. Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot kuten kognitiivinen yksilöterapia, perhe- tai ryhmäterapiakoulutus. Lisäksi luemme eduksi ruotsin kielen taidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Mirka Reinholm: 040 5190317 mirka.reinholm@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi