(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Pohjola Sairaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Etsimme Tampereen Pohjola Sairaalaan kesätyöntekijäksi sairaanhoitajaa

SAIRAANHOITAJA

Tehtävästä

Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu leikkauspotilaan perioperatiivinen hoitotyö leikkaussalissa ja heräämössä. Leikkaussalissa sairaanhoitaja toimii anestesia- ja instrumentoivana hoitajana sekä salivalvojana.

Startissa ja heräämössä tehtäviisi kuuluu leikkauspotilaan vastaanottaminen ja valmistelu leikkaukseen, leikkauksen jälkeinen valvonta ja ohjaus sekä potilaan kotiuttaminen ja siihen liittyvä neuvonta.

Kesätyöntekijän tyypillinen työskentelyaika ajoittuu kesä-elokuulle.

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla sairaanhoitajan koulutus sekä vähintään kaksi vuotta soveltuvaa työkokemusta perioperatiivisesta hoitotyöstä. Tämän lisäksi sinun tulee hallita päiväkirurgisen ortopedian ja käsikirurgian erityispiirteet.

Työntekijänä olet pirteä ja yhteistyökykyinen. Sinulle on tärkeää tuottaa omalta osaltasi asiakkaalle ammattitaitoista, lämmintä sekä myönteistä asiakaskokemusta hoidon kaikissa vaiheissa. Sinulta löytyykin luontaisesti hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot, sekä pelisilmää ja tilannetajua jatkuvasti vaihtuvien työtilanteiden vuoksi.

Tarjoamme

Pohjola Sairaalassa työntekijät pääsevät kehittämään ja kehittymään ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme. Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Sinua odottaa iloinen, moniammatillinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva työyhteisö, joka pyrkii kaikessa tekemisessään luomaan ylivertaista asiakaskokemusta.

Tästä eteenpäin 

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae mukaan viimeistään 2.2.2020 mennessä. Mikäli olet kiinnostunut useamman paikkakunnan kesätyötehtävistä, haethan tehtäviä erikseen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi