(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen kaksivuorotyöhön Kustaankartanon seniorikeskuksen osastolle B3. Osastollamme asuu 21 asiakasta, pääasiassa muistisairautta sairastavia, jotka elävät elämänsä loppuun asti täällä kodinomaisessa ympäristössä mahdollisimman mielekästä ja omannäköistä arkea.

Etsimme sinua, joka olet motivoitunut ikäihmisten hoitotyöstä. Voit olla vastavalmistunut sairaanhoitaja tai kokeneempi vanhustyön ammattilainen. Toivomme sinulta arvostavaa suhtautumista ikäihmisiin sekä kiinnostusta tukea ja kehittää asiakkaidemme hyvinvointia ja elämänlaatua. Odotamme sinulta hyvää asennetta sekä kykyä työskennellä moniammatillisen tiimin jäsenenä asiakkaidemme ja osastomme parhaaksi.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perushoito sekä toimintakykyä ylläpitävä hoitotyö. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa sekä vastaat lääkehoidon toteuttamisesta.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Eveliina Rantala puh. 09 310 73653