(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Luona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Ihmisten elämäntilanteet ovat erilaisia. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että elämä sujuu sekä töissä että siviilissä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi. Tunnet sen jo kättelyssä.

Haemme nyt

Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun, Helsinkiin tai Rovaniemelle. Työskentely myös etäpisteessämme Espanjan Fuengirolassa on mahdollista.

Työ Luona Arvioinnissa on puhelimitse tai monikanavaisesti tapahtuvaa terveydenhuollon neuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, potilasohjausta sekä ajanvarausta, joten meillä pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti erilaisten asiakkaiden parissa. Palvelua tuotetaan tällä hetkellä 24/7 yli 40 kokeneen luonalaisen sairaanhoitajan voimin.

Työ on kolmivuorotyötä painottuen aamu- ja päivävuoroihin. Viihdyt tehtävässä, jos olet tiimipelaaja ja työn korkea laatu on sinulle sydämen asia. Työkokemus sairaanhoitajan tehtävistä esim. terveyskeskuksesta on sinulle hyödyksi, mutta asenteesi ja kykysi oppia kuitenkin ratkaisevat. Puheluja tulee pääosin suomeksi, mutta päivittäin myös englanniksi ja ruotsiksi, joten pääset hyödyntämään hyvää kielitaitoasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä tiiminvetäjältämme Riikka Lyijyseltä puh. 040 5758983

Toimithan nopeasti ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme ja sopivien kandidaattien löydyttyä teemme valintoja jo hakuajalla. Haku päättyy 23.1. Muistathan mainita hakemuksessa miltä paikkakunnalta haet ensisijaisesti työtä. Voit hakea sähköisesti ilmoituksen kautta tai laittaa hakemuksesi sähköpostilla hoiva.esimiehet@luona