(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Kivikko 1 lähipalvelualueelle terveydenhoitajaa/sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Kontulan seniorikeskuksessa. Asiakkaamme asuvat Kivikossa, Kurkimäessä ja Kontulassa.

Lähipalvelualueen henkilökunta koostuu neljästä terveyden-/sairaanhoitajasta ja lähihoitajia on 21. Haemme nuorekkaaseen joukkoomme reipasta kotihoidon osaajaa 13.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sinua odottaa mukava hyvin toimiva tiimi, joka on valmis auttamaan sinua perehdytyksessä. Kivikon tiloissa toimii myös Kontula 2 lähipalvelu alue, jonka kanssa teemme läheistä yhteistyötä. Seniorikeskuksessa sijaitsee myös pieni kuntosali sekä uima-allas, jota henkilökunta voi käyttää.

Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana työskentelet kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tuet lähihoitajia sairaanhoidollisissa tehtävissä, teet asiakaskäyntejä, arvioit ja seuraat asiakkaiden vointia yhteistyössä tiimin lähihoitajien kanssa ja teet moniammatillista yhteistyötä muiden asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa.

Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta, positiivista asennetta, hyvää huumorintajua ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa. Toivomme, että olet positiivisesti asioihin suhtautuva ja reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta ja asioiden loppuun asti saattamista.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haluatko testata millainen hoitaja olet? Voit tehdä hoitajatestin osoitteessa http://www.hel.fi/toihinkotihoitoon Sivustolla voit tutustua lisää kotihoitoon ja Helsingin kaupunkiin työnantajana.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: Kokemuksen kotihoidosta ja ajokortin, mutta nämä eivät ole välttämättömiä

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Teija Eevala p. 09 310 69444 Kotihoito päällikkö Sanna Numminen p. 09 310 46098

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi