(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa äitiyslomasijaisuuteen geriatriselle akuuttiosastolle 5. Osasto sijaitsee Haartmanin sairaalarakennuksessa, mutta se kuuluu hallinnollisesti Laakson sairaalaan. Sijaisuus alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Osastolla hoidetaan akuutisti sairastuneita, geriatrisia potilaita ja potilaspaikkoja on 24. Potilaat tulevat osastolle Haartmanin sairaalan päivystyspoliklinikalta tai Haartmanin sairaalan päivystysosastolta. Osaston potilaat ovat iäkkäitä, usein monisairaita ja hauraita. Toimintaperiaatteena on toimintakykyä ylläpitävä hoitotyö, tavoitteena on akuutin sairauden hoidon aikana kuntouttaa potilaita, niin että he voivat kotiutua hoitojakson jälkeen suoraan takaisin kotiin.

Toteutamme yhteisöllistä, ergonomisiin työvuoroihin pohjautuvaa työvuorosuunnittelua. Valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä valmiutta 3-vuorotyöhön.

Käytössämme on Rafaela-hoitoisuusmittari.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi LOVE-lääkehoitolupa tulee olla suoritettuna työsuhteen alkupuolella.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. ylihoitaja Maarit Lavikka, maarit.lavikka@hel.fi, p. 09 310 26184