(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme 50% työajalle sairaanhoitajaa hoitovapaan sijaisuuteen Itäkeskuksen palvelutaloon, jossa on 92 asukasta.Toiminnassamme on keskeistä arvostava kohtaaminen ja yhdessä tekemisen kulttuuri.

Toiminta perustuu vastuuhoitajuuteen, kodinomaisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Sekä asukkaiden omien voimavarojen tukemiseen. Meillä lähihoitajat, sairaanhoitajat, sosiaaliohjaajat ja fysioterapeutit työskentelevät moniammatillisessa yhteistyössä.

Sairaanhoitajan työ on gerontologista hoitotyötä ja sen kehittämistä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Sairaanhoitaja toimii tiimissä oman ammattialansa asiantuntijana. Työ sisältää asukkaiden, sekä omaisten ohjausta ja neuvontaa. Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidosta yhdessä lääkärin kanssa.

Työvuorot suunnitellaan ergonomisen työvuorosuunnittelun periaatteen mukaisesti. Työ on kaksivuorotyötä, joka painottuu arkiaamuihin.

Hoitotyön kirjaamisessa ja toimintakyvyn arvioinnissa käytetään Effica- ja RAi-järjestelmiä. Lisäksi sairaanhoitajat käyttävät Pegasos-järjestelmää.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, sekä avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta helsinkirekry.fi.

Täytä hakemus helsinkirekry.fi kautta

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme:
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot. Riittävän hyvän suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon. Pegasoksen ja Effican osaamista, RAI tuntemusta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ts. osastonhoitaja Piia Roivanen 0403345172 piia.roivanen@hel.fi vs. johtaja Sari Taavitsainen 0403342131 sari.taavitsainen@hel.fi alkaen 9.12.2019

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi