(Poistunut julkaisusta)

sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Tehtävän kuvaus

Nuorisoasema on erityistason avohoitoyksikkö joka palvelee 13-23 -vuotiaita päihteillä, lievillä mielenterveyshäiriöillä tai pelaamisella oireilevia helsinkiläisiä nuoria ja heidän läheisiään sekä päihdeperheissä kasvaneita nuoria. Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista työryhmää.

Haemme sairaanhoitajaa 2.1.2020 alkaen. Tehtävänä on nuorten hoidontarpeen arviointi, hoitosuunnitelman laatiminen Nuorisoaseman tiimin kanssa, nuorten ja heidän läheistensä kanssa tehtävä hoitotyö sekä tarvittavan lääkehoidon toteuttaminen.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä

Edellytämme hyviä vuorovaikutus ja yhteisötaitoja

Eduksi katsomme kokemuksen nuorten kanssa tehtävästä mielenterveys ja/tai päihdetyöstä, psykoterapiasuuntautuneet koulutukset sekä ymmärrystä mielenterveyshäiriöiden etiologiasta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Liisi Typpö p.09-310 58455 liisi.typpo@hel.fi