(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen osastolle N6, joka on 16-paikkainen muistisairaiden hoivayksikkö.

Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta, osaavaa ja meillä on hyvä ilmapiiri.

Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Päivittäiskirjaamisessa käytössämme on Pegasos -potilastietojärjestelmä sekä RAI -järjestelmä. Syksyllä 2020 otamme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän. Vakinainen henkilökuntamme osallistuu Kinestetiikka-koulutuksiin.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana, suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Teet hoidontarpeen määrittelyä, toimit asiakkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa, vastaat lääkehoidon toteuttamisesta, tuet ja ohjaat vastuuhoitajia työssään sekä vastaat osaston toiminnasta iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä monialaisessa ryhmässä, mutta tarvittaessa kykyä myös itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on aito kiinnostus asiakaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikömme toiminnan kehittämiseen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke on käynnistymässä vuonnan 2021. Muutto uusiin tiloihin on vuoden 2023 lopussa

Tehtävässä voi aloittaa 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Annikka Tanskanen, puh. 09-310 51973