(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Tehtävän kuvaus

Puistolan palvelutalon Tapulitiimissä on avoinna sairaanhoitajan vakituinen tehtävä.

Tapulitiimissä asuu 35 asukasta, kolmessa eri kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa työskentelee yksi sairaanhoitaja ja lähihoitajia. Asukkaat ovat runsaasti apua tarvitsevia ikäihmisiä. Toimintamme on asukaslähtöistä ja vanhuksia kunnioittavaa. Toimimme kuntouttavalla työotteella, jossa korostuu moniammatillinen yhteistyö.

Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluu hoitotyön asiantuntijana toimiminen, hoidon laadun kehittäminen, näyttöjen vastaanottaminen, lääkärin kanssa tehtävä yhteistyö ja sairaanhoidolliset työtehtävät sekä perushoitotyö. Sairaanhoitaja toimii myös vastuuhoitajana omille asukkailleen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja huumonrintajuisen työyhteisön. Helsingin kaupungilla on monipuolisia työsuhde-etuja kuten työsuhdematkalippu etu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kultturi- ym. harrastusten parissa. Sairaanhoitajan työvuorot painottuvat aamuvuoroihin, joka kolmas viikonloppu on töitä.

Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi Puistolan palvelutaloon..

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen vanhusten hoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Kirsi Savinainen p. 040 334 10810, kirsi.savinainen@hel.fi Johtaja Erja Lantinen p. 050 4020 706, erja.lantinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi