(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön vuosilomasijaisuuteen, joka alkaa 6.1.2020 ja kestää 31.5.2020. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen. Toivomme sinulta työyhteisöön sitoutumista ja positiivista asennetta. Arvostamme kokemusta palliatiivisesta ja saattohoito työstä.

Osasto 11 on 25 paikkainen vuodeosasto, jolla hoidetaan parantumattomasti sairaita aikuisia potilaita. Osastomme on erikoistunut palliatiiviseen ja saattohoitoon. Potilaat tulevat osastolle lääkärin lähetteellä HUS:n eri klinikoilta, kotisairaaloista ja muista kaupunginsairaaloista.

Osastomme hoitotyötä ohjaavina arvoina ja tavotteina ovat potilaslähtöinen, yksilöllinen, kokonaisvaltainen ja koko perheen huomioiva hoitotyö. Työtä teemme moniammatillisena tiiminä.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuina ovat mm. työsuhdematkalippu ja alennuksia mm. liikuntapalveluihin sekä mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Lea Havukainen ja apulaisosastonhoitaja Ann-Mari Öhman p. 09 310 69405