(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Etsimme Sairaanhoitajaa käynnistämään asiakkaamme toimintaa heidän laajentuessa pääkaupunkiseudulle. Asiakkaamme toimii kotihoivapalvelualalla ja tarjolla olisi vakituinen työsuhde, jota tehdään pääsääntöisesti klo 8-16 välillä. 

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä toiminnan alkaessa työnkuva koostuu lähinnä kotisairaanhoidollisista tehtävistä, kuten näytteiden otosta, haavahoidosta ja lääkityksen ja hyvinvoinnin seurannasta. Toiminnan laajentuessa sairaanhoitajan tulisi rekrytoida tiimiin uusia työntekijöitä, suunnitella kotihoidon käyntejä ja myös esimiestyö on oleellinen osa työnkuvaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain (559/94, sairaanhoitaja) mukaista pätevyyttä, sekä hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kotihoidollisista tehtävistä, sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Etsimämme henkilö haluaa tuottaa korkeatasoista palvelua ja tiedostaa samalla asiakastyytyväisyyden merkityksen uuden toimipisteen aloituksen kannalta. Käytössäsi on tarvittaessa myös yrityksen auto, joten ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme:

Valittu henkilö pääsee itsenäisesti rakentamaan uutta toimipistettä ja hänelle tarjotaan organisaation kattava tuki. Tehtävä on monipuolinen ja pääset itse vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja olemaan vahvasti mukana uuden toimipisteen luomisessa. Tässä on oiva mahdollisuus edetä alueen tiiminvetäjäksi toiminnan kasvaessa ja kartuttaa myös mahdollisia esimiestaitoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452