(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme Kivikko 1 tiimiin kotihoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakinaiseen tehtävään. Tehtävä alkaa 2.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme asuvat Kivikossa, Kurkimäessä ja osassa Kontulaa. Välimatkat asiakkaidemme luokse eivät ole kovin pitkiä, välimatkat taittuvat mukavasti vaikka käytössämme olevilla autoilla, pyörillä tai sähköpyörällä.
Toimistomme sijaitsee Kontulan monipuolisen palvelukeskuksen yhteydessä, jossa on mahdollisuus ruokailuun henkilöstöravintolassa. Lisäksi käytössämme on ilmainen punttisali ja uima-allas.

Asiakkaamme ovat pääasiassa ikäihmisiä. Kotihoidossa saat sairaanhoitajana/terveydenhoitajana suunnitella, kehittää ja vaikuttaa oman työsi sisältöön sekä olet osa moniammatillista tiimiä. Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on hyvin laaja-alaista, vaativaa ja monipuolista hoitotyötä. Odotamme sinulta ennen kaikkea positiivista asennetta sekä kykyä ja halua työskennellä niin moniammatillisessa työryhmässä, kuin yksin asiakkaan kotona. Ammatillisen osaamisen lisäksi tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja taitoa ratkoa vaihtuvien tilanteiden tuomia haasteita.

Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa, yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ansiosta pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Meillä on mahdollisuus tehdä myös Voima-työaikaa.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvän mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Va. kotihoidon ohjaaja Katja Kammonen, puh. 050 348 3635

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi