(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme määräaikaiseen sijaisuuteen 2.12.2019-2.8.2020 (mahdollisesti jatkuen) sairaanhoitajaa Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen työyksikköön C1.

Yksikössä asuu 15 psyykkisesti oireilevaa asukasta. Yksikön keskeisinä arvoina toimii kiireettömyys, yksilöllisyys ja kunnioitus. Kodinomainen yksikkömme on asukkaidemme loppuelämän koti.

Etsimme sinua, joka työskentelet asukaslähtöisesti, sinulla on hyvä paineensietokyky etkä hätkähdä pienestä. Haluat kehittää yhdessä tiimin kanssa työskentelyä asukkaidemme ja yksikkömme parhaaksi. Huomioit työssäsi muut tiimin jäsenet etkä pelkää kysyä tai pyytää apua kun koet sen tarpeelliseksi. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja hyväksyt erilaisuutta.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana monialaisessa työyhteisössä. Asukkaan hoidontarpeen määrittely ja lääkärin kanssa asioiminen sekä lääkehoidosta vastaaminen kuuluvat päivittäiseen työhösi. Tuet lähihoitajia hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa. Lisäksi toimit sairaanhoitajaopiskelijoiden ohjaajana. Työ on kolmivuorotyötä, painottuen kuitenkin aamu- ja iltavuoroihin.

Henkilökuntamme on sitoutunutta, osaavaa ja meillä on hyvä työilmapiiri. Yksikkömme toimii itseohjautuvasti mm. suunnittelemalla omat työvuorot

Huomioimme myös jouluna 2019 valmistuvat sairaanhoitajat.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Suoritettu LOVE .

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Zahra Momenhasirbaf p. 09 310 51989, zahra.momenhasirbaf@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/koskela-mpk/yksikot/c-talo