(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Tehtävän kuvaus

Sairaanhoitajana toimit palveluasumisen tiimissä tiiminvetäjän tärkeässä roolissa. Sinulla on kokonaisvastuu asukkaiden lääkehoidosta ja toimit osana monialaista työyhteisöä. Sairaanhoitajana tuet hoitajia arjen hoitotyössä, toimit kirjaamisvastaavana ja vastaat osaltasi asukkaiden hyvän hoidon toteutumisesta sekä hoitotyön kehittämisestä.

Toivomme sinulta hyviä työyhteisö- sekä organisointitaitoja, reipasta työotetta ja näkemystä hyvästä ikäihmisten hoitotyöstä.

Työhön sinut perehdyttää tulevat kolleegasi, vastaava sairaanhoitaja sekä tiimisi hoitajat. Myös osastonhoitaja tukee ja auttaa sinua menestymään työssäsi.

Palveluasumisen sairaanhoitajat työskentelevät pääasiassa aamuvuoroissa, mutta työhön sisältyy myös päivystävän sairaanhoitajan iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Työpaikassamme henkilökunta suunnittelee itse työvuorolistat yhteisöllisesti.

Huomioimme valinnassa myös valmistuvat sairaanhoitajat.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi: RAI-arviointijärjestelmä osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Tiina Salmi p. 09 310 73111, tiina.salmi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi