(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

RekryDiili Oy on monipuolinen henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluvat mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, headhunting sekä soveltuvuusarviointitestit. 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

Sairaanhoitajia (2), ikäihmisten palvelukeskukseen.

Etsimme vanhustyöhön motivoituneita, innovatiivisiä ja asiakaslähtöisesti työtä tekeviä sairaanhoitajia ikäihmisten palvelukeskustoimintaan. Sairaanhoitaja vastaa työssään vanhuspalveluiden kehittämisestä ja toimii sairaanhoitajan asiantuntijuuden lisäksi päivittäisessä hoitotyössä , lääkäri-ja omaisyhteistyötä tehden.  Etsimme sairaanhoitajia, jotka omaavat positiivisen asenteen työhön ja aktiivisen otteen sidosryhmätyöskentelyyn. Oma-aloitteisuus, ahkeruus, lämminhenkisyys ja huumorintaju ovat tietysti tärkeitä ominaisuuksia hoitotyön tekijälle. 

Sairaanhoitaja saa tuekseen moniammatillisen työyhteisön, koulutusmyönteisen työnantajan, sekä vaihtelevan ja monipuolisen työn. Sairaanhoitaja tekee työtä kahdessa vuorossa;työn painottuessa arkipäiviin. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja työvuoroihisi. Palvelukeskustoiminta sisältää asumispalveluiden lisäksi päiväkeskustoimintaa sekä ravintolapalveluita.  

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Tässä mahtava mahdollisuus lähteä mukaan kehittämään ikäihmisten palveluja, paikkaan ,jossa asukkaiden hyvä ja kotoisa olo,sekä henkilöstön hyvinvointi on tärkeää. Laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa: www.rekrydiili.fi  (avoimet työpaikat).  Liitäthän mukaan CV:n.

Työn aloitus vuoden vaihtessa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Terhi Pyyhtiä puh:0505630456  (arkisin klo.10.00-14.00)

Hakijalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa koko työsuhteen ajan.