(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön työvapaasijaisuuteen, joka alkaa 1.12.2019 ja kestää 31.5.2020. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen.

Osasto 24 on 28-paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle HUS:in alueen sairaaloista ja joskus päivystysyksiköistä. Potilaista suuri osa on kuntoutumassa vatsa-alueen toimenpiteistä.

Osastomme toiminta-ajatuksena on potilaiden toimintakyvyn edistäminen ja työyhteisössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on, että potilas kuntoutuu mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa. Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää omaa ammatitaitoa ja työyhteisön toimintaa.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuina ovat mm. työsuhdematkalippu ja alennuksia mm. liikuntapalveluihin sekä mahdollisuus hakea työsuhdeasuntoa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Virpi Väkeväinen tai apulaisosastonhoitaja Satu Kiuru, p. 09 310 69458

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi