(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen Laakson sairaalan haavaosastolle ajalle 18.11.2019-14.9.2020. Tehtävä alkaa 18.11.19 tai sopimuksen mukaan.

Osasto on 25-paikkainen, jonne keskitetään erilaista vaativaa haavanhoitoa tarvitsevat potilaat. Mikäli haluat hoitaa haavoja erilaisin menetelmin olet henkilö jota haemme.

Potilaat tulevat osastolle lähetteellä erikoissairaanhoidosta. Toiminnassamme korostuu haavanhoidon lisäksi potilaan kuntoutus ja toimintakykyä edistävä työote. Hoitojakson päätyttyä potilaat siirtyvät kotiin tai jatkohoitopaikkaan. Käytössämme on Rafaela-hoitoisuusmittari.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Sairaalassa toimii opetushoitaja perehtymisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukena. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon hankkimisessa.

Kelpoisuusehto:
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi LOVE-lääkehoitolupa tulee olla suoritettuna työsuhteen alkupuolella.

Luemme eduksi: osaamisen haavojen hoidosta ja kiinnostuksen kehittämään haavanhoitoa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. ylihoitaja Maarit Lavikka, maarit.lavikka@hel.fi, 09 310 26184

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi