(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Luona

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Sinustako meille sairaanhoitaja hoidon tarpeen arviointiin?

Ihmisten elämäntilanteet ovat erilaisia. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että elämä sujuu sekä töissä että siviilissä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi. Tunnet sen jo kättelyssä.

Haemme nyt

Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia

määräaikaiseen koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen 30.3.2020 saakka Ouluun, Helsinkiin tai Rovaniemelle. Jos haluat tehdä meille keikkaa, sekin sopii meille, sillä haemme myös keikkalaisia.

Työ Luona Arvioinnissa on puhelimitse tai monikanavaisesti tapahtuvaa terveydenhuollon neuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, potilasohjausta sekä ajanvarausta, joten meillä pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti erilaisten asiakkaiden parissa. Palvelua tuotetaan tällä hetkellä 24/7 yli 40 kokeneen luonalaisen sairaanhoitajan voimin.

Viihdyt tehtävässä, jos olet aamuvirkku, sillä haemme nyt hoitajia aamu- ja päiväpainotteisiin vuoroihin . Jos olet tiimipelaaja ja työn korkea laatu on sinulle sydämen asia, tämä paikka on kuin sinulle tehty. Työkokemus sairaanhoitajan tehtävistä esim. päivystyksestä tai terveyskeskuksesta on sinulle hyödyksi, mutta asenteesi ja kykysi oppia kuitenkin ratkaisevat. Puheluja tulee pääosin suomeksi, mutta päivittäin myös englanniksi, joten pääset hyödyntämään myös hyvää englanninkielen osaamistasi. Ruotsin kielen taito on ehdoton plus, sillä palvelemme myös ruotsin kielellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä tiiminvetäjiltämme:

Sonja Nikula gsm. 050 437 0236 (Rovaniemi ja Helsinki) ja Maarit Kaartinen gsm. 040 5518892 (Oulu)

Toimithan nopeasti ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme ja sopivien kandidaattien löydyttyä teemme valintoja jo hakuajalla. Haku päättyy 4.10. Muistathan mainita hakemuksessa miltä paikkakunnalta haet ensisijaisesti työtä. Voit hakea sähköisesti ilmoituksen kautta tai laittaa hakemuksesi sähköpostilla hoiva.esimiehet@luona.fi.