(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Työlääketiede-yksikköön Helsinkiin

sairaanhoitajaa

Päätehtävänäsi on hengitysteiden altistuskokeiden suorittaminen moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Altistuskokeita tehdään potilaille, joilla epäillään hengitysteiden ammattitautia. Lisäksi osallistut muihin potilaspalvelun tehtäviin ja terveydenhuoltohenkilöstön kouluttamiseen. Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ on kaksivuorotyötä, viikonloput ovat vapaat.

Odotamme

Odotamme Sinulta laillistettua sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme kokemusta kliinisen fysiologian tutkimusten suorittamisesta ja keuhkosairauksien hoidosta. Tehtävässäsi tarvitset lisäksi IT-perusosaamista.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän inspiroivassa asiantuntijaorganisaatiossa ja yhteistyöverkostossa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 30.9.2019 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Haethan pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat ylihoitaja Outi Fischer, p. 030 474 2293, yhteydenotot mielellään klo 8:00-15:00 välisenä aikana ja ylilääkäri Heikki Frilander, p. 030 474 2265.