(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako mielenkiintoinen ja monipuolinen työ ikäihmisten parissa?
Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen 23-paikkaiselle arviointi- ja kuntoutusosastolle Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen 31.1.2020 saakka. Työssä voit aloittaa 17.9. tai sopimuksen mukaan.

Arviointi- ja kuntoutusosaston sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana osaston moniammatillisessa tiimissä sekä koordinoi ja kehittää asiakasprosesseja. Työtehtäviin kuuluu paljon yhteistyötä kotihoidon, ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen ja HelppiSeniorin kanssa.

Osastolla toteutuu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin perustuva kuntouttava hoitotyö, jossa välineenä käytetään muun muassa nykyteknologiaa. Henkilökunta työskentelee ergonomisesti ja hyödyntää kinestetiikkaa. Työhän sisältyy lisäksi opiskelijaohjausta.

Odotamme hakijoilta kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta ja positiivista asennetta. Arvostamme kokemusta muisti- ja psykogeriatrisen asiakkaan hoitotyöstä.

Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmä ja kotihoidon RAI-järjestelmä.
Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyössä tehtävää jaksotyötä.
Kivelässä toimii kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa, viisi ympärivuorokautisen hoivan osastoa sekä kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä on ruotsinkielisiä.

Kivelä on mukana lähialuemalli kokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä.
Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Jätä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2 516,87 euroa/kk