(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa äitiysvapaan sijaisuuteen Laakson sairaalan haavanhoito-osastolle ajalle 1.10.19-14.9.20. Osasto on 25-paikkainen, jonne keskitetään erilaista vaativaa haavanhoitoa tarvitsevat potilaat. Etsimme sinua, jolla on jo asiantuntemusta haavojen hoidosta ja halukkuutta haavanhoidon kehittämiseen.

Potilaat tulevat osastolle lähetteellä erikoissairaanhoidosta. Päämääränämme on hoitaa potilaita ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti siten, että he pääsevät kuntouttavan ja kotiutusta tukevan työotteen avulla takaisin omaan kotiin tai siirtyvät jatkohoitopaikkaan. Työ on 3-vuorotyötä.

Käytössämme on Rafaela-hoitoisuusmittari. Osastolla toteutetaan monipuolista lääkehoitoa, jonka vuoksi tarvitset LOVE-luvan.

Työ alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassa toimii opetushoitaja perehtymisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukijana.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


voimassa olevan LOVE-luvan.