(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako sairaanhoitajan työ ruotsinkielisellä arviointi- ja kuntoutus- sekä lyhytaikaishoidon osastolla moniammatillisessa tiimissä?

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kivelän monipuoliseen palvelukeskukseen, ruotsinkieliselle osastolle 4. Osastolla on asiakaspaikkoja arviointi- ja kuntoutusasiakkaille sekä lyhytaikaishoidon asiakkaille, kotona asumisen tukemiseksi.

Kivelässä toimii kaksi arviointi- ja kuntoutusosastoa, viisi ympärivuorokautisen hoivan osastoa sekä kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä on ruotsinkielisiä.

Kivelä on mukana lähialuemalli -kokeilussa, jossa palvelukeskuksen yhteyteen kuuluu 5 kotihoidon aluetta. Työhön sisältyy perehdytys lähialuemalliin ja työssä on mahdollisuus työskennellä myös kotihoidossa.

Sairaanhoitaja toimii vastuuhoitajana ja hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Työtehtäviin kuuluu paljon yhteistyötä kotihoidon, ympärivuorokautisten jatkohoitopaikkojen ja HelppiSeniorin kanssa. Kliinisen hoitotyön lisäksi sairaanhoitaja toteuttaa työssään myös opiskelijoiden ohjausta. Osastolla toteutuu yksilöllisiin tarpeisiin perustuva kuntouttava hoitotyö sekä ergonominen työskentelytapa.

Odotamme hakijoilta kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta ja positiivista asennetta. Arvostamme kokemusta muisti- ja psykogeriatrisen asiakkaan hoitotyöstä.

Käytössämme on sähköinen Pegasos-potilastietojärjestelmä ja kotihoidon RAI-järjestelmä.
Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyössä tehtävää jaksotyötä. Työssä voi aloittaa 16.9. tai sopimuksen mukaan.
Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin ydinkeskustassa, Töölössä.
Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät työpaikkakouluttamis- ja kehittymismahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Jätä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi .

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Hyvä/tyydyttävä ruotsinkielen suullinen taito