(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Sairaanhoitaja

Työavain 2-592-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 20.09.2019 kello 15:45
Mielenterveys ja päihdepalvelut , Trillakuja 5 (Kilo) 02600 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluihin Kilon toimipisteeseen sairaanhoitajaa täysin uuteen työtehtävään. Työtehtävä jakautuu nuorten aikuisten (18 - 29 vuotiaiden) mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä aikuisten mielenterveys- ja päihdevastaanottoon. Nuorten aikuisten palvelut järjestetään yhteistyössä Ohjaamotalon kanssa. Tehtävänkuvaan kuuluu moniammatillista verkostoyhteistyötä, hoidontarpeen arviota, hoidollisia ryhmiä sekä hoidollista yksilötyöskentelyä. Tule kehittämään uutta toimintamallia yhdessä Ohjaamotalon eri toimijoiden kanssa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, soveltuvuutta itsenäiseen vastaanottotyöhön, kykyä toimia moniammatillisissa ja monialaisissa verkostoissa sekä kykyä kehittää uudenlaisia toimintatapoja.

Arvostamme nuorten aikuisten toimintaympäristön ja palveluiden tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h 15min / 3 vkoa


Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Petri Luomaa
0468771090