(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen Helsingin kaupungin lastenpsykiatriseen työryhmään 1.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lastenpsykiatrinen työryhmä on perhekeskeisellä työotteella toimiva alle 13-vuotiaiden lasten ja perheiden jatkohoitopaikka, jonne potilaat tulevat HYKS:n lastenpsykiatrisilta vastaanotoilta. Toimimme osana vasta avattua Kallion perhekeskusta. Tiimiimme kuuluvat psykologi/ perheterapeutti, sosiaalityöntekijä kaksi sairaanhoitajaa ja kaksi lastenpsykiatria, (jotka jakavat yhtä vakanssia). Työ on perhe-ja verkostokeskeistä päivätyötä.

Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluvat lasten tapaamiset, vanhempien ohjanta ja yhteistyö koulun, lähiverkon sekä erikoissairaanhoidon kanssa.

Meillä on säännölliset tiimikokoukset ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja toimintaamme lasten ja perheiden auttamiseksi.

Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, säännöllisen ryhmätyönohjauksen ja kaupungin työsuhde-edut.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopivuutta moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994/1200/2007 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 576,53 e/kk